Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Klhenriksen. 

Betingelserne er gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Klhenriksen. 
Dokumentation og vejledning Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Klhenriksen. 

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Klhenriksen side, er denne af vejledende art. Klhenriksen indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning. Leveringstidspunkt og transport Levering af varer fra Klhenriksen anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med [forsendelsesmetode]. Leveringstid  5 til 8 dage, vis ikke andet er tilføjet ordre. 
Gratis fragt ved køb over 500,00 kr, vil blive leveret med billigste leverandør valgt af Klhenriksen, alt andet bortfalder.

Risikoen for varer købt af Klhenriksen overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Klhenriksen, skal påberåbes i rimelig tid efter senest 14 dage fra levering tidspunktet, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Klhenriksen.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Klhenriksen har stillet dig i udsigt. Pris og betaling I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med Betalingsmetode, Alle priser i Klhenriksen – på web-adressen http://www.Klhenriksen.dk – er inkl. Moms. Fortrydelsesret Klhenriksen yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. 

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Vare i brudt emballage tages ikke retur eller beskadet eller vis varen har været brugt, Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Returnering af varer gøres via GLS: https://return.shipmondo.com/returvare_klhenriksen